Välkommen till min blogg!

with Inga kommentarer

Vem har inte missat att betala en räkning, köpt jeans som var oanvändbara, satt pengar i en aktiefond som fallit, slängt matrester eller blivit störd av att det blev så lite pengar kvar av lönen i slutet av månaden? Ja, jag har det i alla fall. Ingen är perfekt.

Vi är ju alla människor som styrs av tillfälliga impulser, önskan om det som gör oss glada och vi agerar inte alltid så smart. Så fungerar nämligen vår hjärna. Vi vill ha snabb belöning och slippa tänka så länge och djupt inför ett beslut. Men min tro är att misstag vi gör kan bli färre och mindre besvärliga om vi förstår mer av vad som gäller och vad konsekvenser kan bli av vårt handlande.

Inte bara pengar kan bli guld värda. Kunskaper kan bli guld värda. Min önskan är att du som läser min blogg ska vara bättre förberedd för ett bra liv där ekonomi blir en möjlighet och inte en kvarnsten om halsen. Där du kan bli smartare och må ännu bättre.

Välkommen till bloggen om privatekonomi för din skull!

Leave a Reply