Student i vår!

with Inga kommentarer

Vilken känsla! Efter 12 år i skolbänken är examensdagen äntligen här. Dags att fira! Men hur göra för att pengarna för firandet inte ska rinna genom fingrarna? Det beror förstås på vilka saker du vill göra och vad du behöver. Fira betyder ju fest och de kan bli många om det vill sig bra. Eller illa, för det kan bli rätt dyrt med alla. Och så tillkommer ju klädinköp och annat. Hög tid att prata med dina föräldrar om hur firandet kan fungera och vem som ska stå för vad? Men du och dina kompisar kan också ta en ärlig diskussion om hur just ni vill göra. Utgå från att alla inte har hur mycket pengar som helst. Med en gemensam strategi behöver ingen känna sig utanför. Ni kommer att ha roligt även om ni inte går på alla fester som erbjuds eller köper nya kläder till varje tillfälle. Har du skaffat en bra kostym eller klänning som bas kan du variera tillbehören. Kanske presenten från moster kan bli studentmössan i stället för en slipsnål eller ett armband? Fira, men fira fritt från eftertankens kranka blekhet! Alltså så du slipper ångra dig när det är för sent.

Leave a Reply