Additionsstress

with Inga kommentarer

Pengar är inte allt, brukar man dra till med när de inte räcker till allt man vill göra. En slags tröst när man ser vad alla andra verkar ha råd med. Det är lite lurigt detta att jämföra med andra. Additionsstress kan det bli. Alla andra har ju inte allt. Men du ser vad var och en har eller gör och lägger ihop det.  För att undvika att dras med i något du egentligen inte har råd med behöver du tänka att du ska måna om dig själv. Det handlar om att bestämma dig för vad du värderar mest och vad som är viktigast för dig och din framtid. Att lägga tid på att tjäna in pengar kräver något av dig. Se till att din tid och dina pengar ger dig fördel i livet. Investera i en utbildning som ger dig fler alternativ på arbetsmarknaden, i en aktieportfölj som ger dig framtida avkastning och kunskaper, i ett eget företag där du kan sälja din speciella kompetens eller i en grundplåt till bostadsköpet som ger dig möjlighet till bostadskarriär.

Bry dig om dig själv lite mer!!

Leave a Reply