Livet och…

with Inga kommentarer

IMG_0061

Läser tidning på nätet. Ooops! Hoppas folk klickar på rätt länk. Det är skillnad på Billig Begravning och Kickstarta Kärlekslivet! Men reklamen låg farligt nära varandra i nättidningen. Antar att det märks när man går vidare.

Fast det här väckte tankar också. Lite obehagliga faktiskt. På något sätt ligger de här händelserna väldigt nära varandra i riktiga livet. När man väl funnit kärleken så kan den mynna ut i den största sorgen man kan ha. Vågar man binda sig vid en annan?

Det går inte att förbereda sig för sånt och inte vill man avstå från en relation heller. Däremot mår en relation säkert bra av om båda får utvecklas utifrån sin egen person. Någon beskrev det som att man ska vara som två träd som får växa upp bredvid varandra. Det gäller också ekonomin.

Det är bra att kunna stå stark kvar om den andra försvinner. Egen inkomst och egna tillgångar ska båda ha. Sorgen blir inte mindre för det, men effekten behöver inte bli lika dramatisk. Sedan finns mer att säga om juridik och försäkring. Men det tar jag en annan gång.

Leave a Reply